Банаба
Опис Банаба
Банаба (Lagerstroemia speciosa) - рослина Південної Азії і Індії використовується в медицині вже кілька тисячоліть. Цінність банаби за рахунок вмісту коросолевой кислоти (Corosolic acid), яка має антиоксидантну, протизапальну, противірусну, протигрибкову дію, відновлює зв'язок між інсуліном і інсуліновими рецепторами, знижує рівень глюкози в крові.
Основні властивості:
- Містить коросолеву кислоту - антиоксидантну, протизапальну, противірусну, протигрибкову дію. Нормалізує обмін інсуліну і рівень цукру в крові.
- Містить елаготанінів - особливий різновид танинів. Вони пригнічують роботу ферментів, що впливають на розвиток пухлинних процесів в організмі людини.
- Нормалізує кров'яний тиск при гіпертонічній хворобі.
- Сприяє зниженню маси тіла, пригнічує апетит.
- Листя банаби містять галову кислоту, яка знижує рівень холестерину в крові і сприяє розщепленню жирів.
Показання до застосування:
- Діабет, порушення обміну і вмісту глюкози в крові.
- Підвищений артеріальний тиск.
- З метою зниження вмісту холестерину в крові.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність і період лактації, діти до 12 років.
Приймати по 2 капсули два рази на день після їжі або за вказівкою лікаря.
Додатково: Добре зніжує артеріальний тиск за 2-3 день прийому! Контролювати тиск під час прийому, починати з 1 таблетки (досвід використання)
аюрведа, фітотерапія, діабет, інсулін, глюкоза, обмін речовин